. Ma Emma napja van.
234 bérlakás elektromos hálózata újul meg a Kereszttöltés utcában
2019-02-27 20:59:01
234 bérlakás elektromos hálózata újul meg a Kereszttöltés utcában

234 bérlakás elektromos hálózata újul meg a Kereszttöltés utcában

Összesen 7 napirendi pontot tárgyaltak meg a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság tagjai szerda reggeli ülésükön. Többek között döntöttek a választókörzeti keretek felhasználásáról. A pénzekből a képviselők rendezvényeket és intézményeket támogatnak, kátyúznak, utakat javítanak.

Folyamatban van a Kereszttöltés utca 29. alatt lévő, önkormányzati tulajdonú épület felújítása, ahol 234 bérlakás található. A tervek szerint a lakások belső hálózatának felújítása mellett a teljes épület elektromos hálózatát is korszerűsítik. Az IKV emellett kezdeményezte az épület közösségi tereinek fal- és padlóburkolatának felújítását is. A munkával kapcsolatos közbeszerzési eljárás folyamatban van. Azonban a beérkezett legkedvezőbb ajánlat is közel 5 millió forinttal haladta meg az előirányzott költségvetési keretet, így szükségessé vált plusz forrás biztosítása, amelyet a bizottság jóváhagyott.

Elfogadták a képviselők, hogy az IKV Zrt. 10 önkormányzati tulajdonú bérlakásra írjon ki pályázatot. A belvárosi ingatlanok felújításra szorulnak, és piaci áron kívánják bérbe adni azokat.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>