. Ma Auguszta napja van.
A Bajnokok Ligája négy közé jutás a Mol-Pick Szeged célja
2019-07-21 22:02:51
A Bajnokok Ligája négy közé jutás a Mol-Pick Szeged célja

A Bajnokok Ligája négy közé jutás a Mol-Pick Szeged célja

Juan Carlos Pastor vezetőedző úgy fogalmazott, nagyon fontos szezon előtt áll a Mol-Pick Szeged, komolyak az elvárások, de a csapat kiegyensúlyozottabb mint tavaly volt.

A szakember szerint nem szabad változtatni a filozófián, mindig a következő meccsre kell készülniük. Magas szinten kell majd kézilabdázni ebben az idényben, legalább olyanon, amilyet áprilisig hozni tudott tavaly csapat. Hozzátette: fejlődni kell a játékban, mert az ellenfelek is erősebbek lettek.

A spanyol tréner a célokról elmondta, szeretnék megnyerni a bajnokságot vagy kupát vagy mindkettőt. Eddig is rengeteget dolgoztak azért, hogy eljussanak a final fourig, van még hét-nyolc csapat, amelynek ugyanez a célja, de csak négyen lesznek ott közülük.

Juan Carlos Pastor sokat vár az új érkezőktől, és biztos benne, ki fogják egészíteni a csapatot.

A csapatkapitány, Jonas Källman szerint az előző szezonban sok meccsen nagyszerűen játszott a csapat, de a végjátékban nem hozta azt a szintet, amit kellett volna. A svéd játékos úgy fogalmazott, éheseknek kell lenni az első mérkőzéstől az utolsóig, nemcsak a Bajnokok Ligájában, hanem a magyar bajnoki mérkőzéseken is.

Az olimpiai ezüstérmes balszélső nagyon büszke arra, hogy még egy éven át erősítheti a Mol-Pick Szegedet, és igyekszik a tőle telhető legtöbbet megtenni a csapatért.

A MOL-Pick Szeged négy új játékost szerződtetett.

A szerb válogatott jobbszélsője, Bogdan Radivojevics - aki a Rhein-Neckar Löwenből érkezett - biztos abban, hogy be fog illeszkedni, és segíteni tudja a csapatot. A Flensburg színeiben BL-győztes játékos reméli, a Szegeddel is a legjobb négy közé jutnak, ahol már nincs igazi esélyes, bárki megszerezheti a trófeát.

A horvát válogatott jobbátlövő, Luka Stepancic a Paris Saint-Germainből igazolt a Tisza-parti városba. Számára a legfontosabb az volt, hogy olyan csapatba kerüljön, ahol lehetősége van a fejlődésre. Szegeden nagyok az elvárások, évről-évre magasabb és magasabb szinten tud játszani a csapat - mondta.

Mikler Roland kapus a Telekom Veszprémből tér vissza Szegedre, ahol 2010 és 2014 között már játszott. Szerinte öt évvel ezelőtt eligazolásakor nem képviselt olyan szintet a Szeged mint jelenleg. A csapat eljutott a világelitbe, már csak egy pici lépés hiányzik, hogy elérhesse az álmát, a final fourba jutást. A kapus biztos abban, hogy a csapat a most induló idényben igazán nagyot tud alkotni, ehhez sokat kell dolgozni, minden egyes mérkőzést meg kell nyerni.

A negyedik igazolás ifj. Rosta Miklós. A Tatabányáról érkező beállós a junior kézilabda válogatottban a világbajnokságon játszik, így nem vett részt a sajtótájékoztatón.

Juhász Levente cégvezető a felkészülési programról elmondta, a csapat hétfőn és kedden bemutatkozó edzéseket tart Szegeden, majd a szlovéniai Roglába megy edzőtáborozni. Augusztus 7-én és 10-én hazai mérkőzéseket játszanak, majd a hónap közepén Horvátországban, a hónap végén pedig Strasbourg szerepelnek egy tornán.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>