. Ma Zita napja van.
A hétvégén visszatér a téli hideg
2019-02-21 18:47:55
A hétvégén visszatér a téli hideg

A hétvégén visszatér a téli hideg

Pénteken délelőtt többfelé várható eső, zápor, majd a déli óráktól észak felől elkezdődik a felhőzet csökkenése. A Duna vonalában és a Dél-Dunántúlon a nap második felében is várható csapadék. Estefelé az eső mellett a Dél-Dunántúlon havas eső is lehet, de havazás sem kizárt. A szél többfelé megerősödik, a középső területek kivételével viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 1-7 fok lehet, napközben 5-12 fokig melegszik a levegő.

Szombaton túlnyomóan derült, napos idő várható, csapadék nélkül. Nagy területen megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 4, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 3 fok között valószínű.

Vasárnap is több órára kisüt a nap. A minimumhőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható, de a fagyzugokban több fokkal hidegebb lehet. A nappali maximumok plusz 1 és 5 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>