. Ma Andrea napja van.
A nyárt búcsúztatták és az őszt köszöntötték Szőregen
2019-09-28 12:34:14
A nyárt búcsúztatták és az őszt köszöntötték Szőregen

A nyárt búcsúztatták és az őszt köszöntötték Szőregen

Kellemes, nyarat idéző napsütés várta a szőregi családi nap résztvevőit. Volt a Rózsák terén lufihajtogatás, szörppult, és természetesen vattacukor is.

A városrész egyéni képviselőségéről leköszönő Berkesi Ottó is ott volt a rendezvényen. Úgy értékelte az elmúlt öt évet, hogy sok mindent sikerült elérni Szőregen, de sok még a teendő. Avramov András, az Összefogás Szegedért Egyesület képviselő-jelöltje szeretné továbbvinni azt a munkát, amelyet Berkesi Ottó elkezdett. A helyszínre kilátogató Botka László polgármesterrel arról beszélgetett, milyen beruházásokat szeretne megvalósítani, amennyiben bizalmat kap a szőregiektől.

Az őszköszöntő délutánon is szóba került például, hogy a helyiek sokat várnak a Hősök tere megújításától, de új, fedett buszvárókat is szeretnének, ahogy a közlekedésbiztonságon is lehet még javítani a városrészben. Egyelőre azonban a legtöbben inkább a kicsikkel foglalkoztak, hiszen a kellemes napsütésben gyerekzsivajtól volt hangos a Rózsák tere.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>