. Ma Márk napja van.
Botka László: Bízom benne, hogy sok település és önkormányzat csatlakozik majd
2018-12-17 14:56:27
Botka László: Bízom benne, hogy sok település és önkormányzat csatlakozik majd

Botka László: Bízom benne, hogy sok település és önkormányzat csatlakozik majd

Éppen ezért a polgármester határozatot terjeszt be a pénteki közgyűlés elé, amely megtiltja a rabszolgatörvény alkalmazását az önkormányzat cégeinél. A szegedi önkormányzat garantálja, hogy nem él a rabszolgatörvényben rögzített 400 túlóra lehetőségével. A szegedi határozat tizennégy önkormányzati tulajdonú vállalatra vonatkozik, amelyeknek összesen 2000-nél is több alkalmazottja van. Rájuk biztosan nem fog vonatkozni a Fidesz által kierőszakolt rabszolgatörvény.

A felhíváshoz a főváros XV. kerülete már csatlakozott. Ezzel kapcsolatban Botka László elmondta, örül a döntésnek és reményét fejezte ki, hogy a következő napokban nagyon sok település és önkormányzat csatlakozni fog. A szegedi Fidesz közleményével kapcsolatban, amely szerint a polgármester nem akarja kifizetni a túlórát a dolgozóknak, annyit mondott: „Vicces és röhejes ez a reagálás. Azt gondolom, hogy a Fidesznek szembesülniük kell azzal, hogy a magyar emberek felháborodtak és ez a felháborodás teljesen jogos.”

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>