. Ma Márk napja van.
Jövőre már nem szegedi színekben játszik Balogh Zsolt
2019-02-13 14:55:58
Jövőre már nem szegedi színekben játszik Balogh Zsolt

Jövőre már nem szegedi színekben játszik Balogh Zsolt

Balogh Zsolt a tatabányai klub honlapjának nyilatkozva mesélte el átigazolásának történetét: „A Tatabánya tavaly nyáron került képbe. Matics mester, hívott fel telefonon, hogy igazoljak az ő csapatába. Ekkor azonban még egyéves szerződés kötött a Tisza-parti gárdához. Decemberre viszont kiderült, jelenlegi klubom nem ajánl újabb megállapodást. A posztomra újabb játékost igazoltak, így legfeljebb a harmadik jobbátlövő lehetnék, holott én mindenképpen játszani szeretnék, és minél több időt tölteni a pályán. Erre új csapatomban több alkalmam nyílik”

Néhány hete jelentette be a MOL-Pick Szeged, hogy leigazolta Luka Stepancicot és Jorge Mqueda is marad a Tisza-parton. Így Balogh a harmadik játékos lett volna a jobbátlövő poszton.

„Gyorsan döntöttem, Nem vártam más ajánlatokra, ez volt az első számú opció. Örömmel igazoltam ide. Szimpatikusak és vonzóak voltak azok az elképzelések, célok, amelyeket a klub vezetése felvázolt előttem. Ebben szerepelt, hogy néhány éven belül bejusson a gárda az EHF-kupa négyes fináléjába, illetve, hogy a bajnokság élvonalában tovább stabilizálják a Tatabánya pozícióját. Ezekkel a tervekkel könnyű volt azonosulni” – mondta Balogh Zsolt.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>