. Ma Ervin napja van.
Kiadvánnyal népszerűsítik az ELI-t
2019-05-07 19:55:35
Kiadvánnyal népszerűsítik az ELI-t

Kiadvánnyal népszerűsítik az ELI-t

Mit csinálnak a kutatók az ELI-ben? Mire lesznek használhatóak az ELI kutatási eredményei? Valóban világszinten egyedülálló a szegedi lézeres kutatóintézet? – többek között ezekre az általános kérdésekre is röviden megfogalmazott, közérthető válaszokat kaphat Ön is, ha elolvassa az ELI-ALPS legújabb brossúráját. A kiadvány célja, hogy a kutatóintézetben folyó világszínvonalú tudományos munkát közérthető módon mutassa be a lakosság számára élményt nyújtó, könnyen értelmezhető megfogalmazások, leírások segítségével. A kutatóintézet számára fontos, hogy az ELI közelebb kerüljön a szegedi lakossághoz. Ennek pedig fontos lépése az, hogy az itt élők ne csak sejtsék, hanem pontosan értsék, hogy mi zajlik az ELI-ben. Amennyiben ön is kíváncsi, hogy milyen színű az ELI-ALPS lézereinek fénye, milyen fényt állítanak elő a berendezések, mekkorák a szegedi lézerberendezések, vagy miért viselnek a kutatók védőfelszerelést, akkor kattintson a kiadványra, mely innen letölthető. 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>