. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Kiraktuk a pillanatot!
2020-03-19 12:37:37
Kiraktuk a pillanatot!

Kiraktuk a pillanatot!

Fejlesztés játékosan

 

Elképesztően sok mindent fejleszt a puzzle! A kirakós játékok alapvetően a gyerek stratégiai, logikai gondolkodását fejlesztik. Továbbá a szem-kéz koordinációjára, a koncentrálóképességre, a vizualitásra, a képzelőerőre egyaránt jótékony hatással bírnak. A kisebbeket segíti a formák, színek, felismerésében, ráadásul új ismereteket is megtanulhatnak segítségükkel.

 

Ha ez nem lenne elég, fejleszti a térlátást, a tájékozódási képességet. Kitartásra, fegyelemre és figyelemre ösztönzi a gyereket. Nos, lássuk a megunhatatlan puzzle felhozatalt, és hogy melyiket miért érdemes megvásárolni!

 

Tanulás játékokkal!

 

A kisebb lurkók életében fontos a külvilággal való ismerkedés, így számukra az egyes tematikus puzzle játékok tökéletesek lehetnek. MIndegyik típus hatékonyan fejleszti a kezek finommotorikus mozgását.

 

A 3D fa állatos puzzle például többféle típusban is kapható. Egy részük dupla szórakozást nyújt, mivel a kirakás után ki is színezhetőek, így nem csak a logikai készségek, de a kreativitás is nagy szerephez jut. A kiszínezett játékok később tökéletes díszként tündökölhetnek a szobában vagy az irodában. Elő és kihalt állatfajok egyaránt megtalálhatóak az ábrázolások között, hiszen van itt mammut, oroszlán, tehén, elefánt, rénszarvas, kutyus, ló, dínó, stb.

 

A sokféleség ajándék. A Szoti játékbolt változatos puzzle játékai segítségével megannyi ismeretet átadhat gyermekének. Ma már kaphatóak belőlük interaktív változatok is, amelyek távirányíthatóak, hang- és fényvezéreltek.

 

Újabb ismeretek

 

Mit szólna, ha gyermeke több területen is fejleszthetné tudását? A járműveket ábrázoló puzzle játékok bevezetik őket a “gépészet” világába, megtanulhatják az egyes jármű típusokat, vagy akár hozzá kötve a foglalkozásokat is. Például a munkagépet, dömpert, hajót, buldózert, sportkocsit, motort, mozdonyt, tankot, repülőt vagy a klasszikus autót ábrázoló kirakó segítségével sok ismeretet átadhat.

 

Ugyanez igaz az épületeket megelevenítő puzzle-ökre is, amelyek között olyan nevezetességeket, érdekességeket találhatunk, mint amilyen a napelemes szélmalom vagy a híres diadalív. Mutassa be a világot ezeken keresztül!

 

Egyéb kirakós játékok

 

A művész lelkű gyermekek számára szerezzen be zenélő óriáskereket vagy lombházat. Amennyiben maximálisan támogatja gyermeke fejlődését, már oktató játékokat is vásárolhat. A forgó, zenélő vagy éppen mindent tudó verziók garantáltan lekötik majd a kicsik figyelmét!

Utoljára frissítve: 2020-03-19 12:38:51

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>