. Ma Gedeon napja van.
Könnyed otthoni elfoglaltság
2020-04-15 12:57:06
Könnyed otthoni elfoglaltság

Könnyed otthoni elfoglaltság

Egy kis vidámság

 

Bár itt van a tavasz, de ehhez az időjárás nem mindig kedvez, így van olyan nap, amikor legszívesebben az orrunkat se dugnánk ki a paplan alól, hát még mást. Ilyen időben nagyon jó szolgálatot tehet egy egyedi fényképes telefontok, ami egyből felvidít. Mivel saját képpel készítheted, így kedvedre válogathatsz, hogy mitől lenne igazán jó a hangulatod. Egy nyári emlék? Egy kép a kedveseddel vagy a házikedvenced mókás fotója? Nincs akadály, hiszen csak meg kell tervezned és érkezhet is hozzád.

 

Hogyan tervezz?

 

A tervezés folyamata sem bonyolult, főleg, ha a Pitbullcase-t választod. Ebben az esetben nincs más dolgod, mint kiválasztani a telefonod típusát és persze azt, hogy milyen tokot szeretnél tervezni. Ez lehet szilikon tok, flipes bőrtok és merev hátlap. Mivel ezekre a legegyszerűbb nyomtatni úgy, hogy tökéletes legyen, így más variációval nem érdemes próbálkozni. A tervezés során ki kell választani, hogy milyen kép kerüljön a telefontokra, ami lehet saját kép, internetről letöltött, de a galériából választott egyaránt. A legegyszerűbb dolgod a galériából származóval lehet, mivel annak már nem kell figyelni a felbontására, hiszen automatikusan csak a legjobbak kerülnek ide. A megfelelő felbontás a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől indul, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080). Ezt mindig szem előtt kell tartani, így ha válogatsz, erre nagyon figyelj!

 

Ha megvan a kiválasztott kép, akkor formázd, ahogy neked tetszik. Nyugodt szívvel használhatsz rajta szűrőket, effekteket, matricákat, de akár feliratokkal is elláthatod. Attól függően, hogy miket alkalmazol, azért azt tudnod kell, hogy a sok módosítás ronthat a végeredmény minőségén.

 

Ha készen vagy a tervezéssel, akkor rendeld meg a kész tokot, és válaszd ki a fizetést és a szállítást.

 

A Pitbullcase-nél egy extra kis ajándék is jár minden rendelés mellé, ha ügyesen és jó tempóban tervezel, így mindenképp megéri náluk vásárolni.

 

Ha pedig nem szeretnél tervezni, akkor válaszd a webáruházat, ahol bár nem egyedi tokok vannak, de csakis a legjobb minőségből választhatsz. Sőt, még edzett üvegfóliát vagy épp gyorstöltőt is vásárolhatsz, amit egy műanyag kábelvédő figurával óvhatsz meg a törésektől.

 

Kedvet kaptál egy kis tavaszindító tervezéshez? Ne unatkozz, készíts magadnak telefontokot!

További híreink
A hét végén országos nagybúcsú lesz Szegeden
A Dél-Alföld legnagyobb múltú vallási ünnepére, a Havas Boldogasszony Országos Nagybúcsúra –– amelyet augusztus 1-én és 2-án tartanak a szegedi Alsóvároson –– az idén is ...
2015-07-29 14:27:08, Hírek, Kreatív hobbi Bővebben
Az egész világon elérhetővé válik a Windows 10
Szerdától elérhetővé válik a Windows 10 operációs rendszer a világ 190 országában, a Windows 7 és 8.1 operációs rendszert használó eszközökre ingyenes frissítésként érkez...
2015-07-29 14:19:35, Hírek, Kreatív hobbi Bővebben
Orvosavatón kérte meg barátnője kezét a fiatal szegedi orvos
Ilyet még nem láttál!
2015-07-10 17:30:42, Hírek, Kreatív hobbi Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>