. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Változékony idő várható a jövő héten
2019-03-03 21:25:40
Változékony idő várható a jövő héten

Változékony idő várható a jövő héten

Hétfőn napközben kezdetben sok lesz a napsütés és száraz lesz az idő. Késő délutántól, estétől északnyugat felől erős felhősödés kezdődik, és a Dunántúlon egyre több helyen várható eső, záporeső. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél is. A leghidegebb órákban 0-9 fok lehet. Napközben 15-20 fokig melegszik a levegő.

Keddre virradó éjszaka többfelé várható eső, reggeltől már csak helyenként alakul ki futó zápor. Napközben többórás napsütés várható. Többfelé erős, északon, északkeleten helyenként viharos lesz a szél. Estére jelentősen mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Szerdán hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Északkeleten kezdetben néhol kisebb eső, zápor még előfordul, majd csapadék nem valószínű. A minimum hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a maximum hőmérséklet 11 és 17 fok között várható.

Csütörtökön szűrt napsütésre lehet számítani, csapadék nem várható. Mindenütt megerősödik, elsősorban a Dunántúl nyugati felén többfelé viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 2 és 9, napközben 16 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett szórványosan várható kisebb eső, zápor. Többfelé erős lesz a légmozgás. A minimum hőmérséklet 6 és 11, a maximum hőmérséklet 13 és 21 fok között valószínű.

Szombaton és vasárnap helyenként alakulhat ki eső, zápor. Szombaton élénkül, helyenként erős lesz a légmozgás, vasárnap már többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton 3 és 8, vasárnap 2 és 7 fok között alakul. A nappali maximum szombaton 10 és 16, vasárnap 9 és 15 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>