. Ma Auguszta napja van.
Vásároljon gőztisztítót, óvja meg szervezetét és környezetét a káros hatásoktól!
2020-05-17 10:42:24
Vásároljon gőztisztítót,  óvja meg szervezetét és környezetét a káros hatásoktól!

Vásároljon gőztisztítót, óvja meg szervezetét és környezetét a káros hatásoktól!

Azonban mindez lehetséges a takarítás terén is? Hogyan lehet környezettudatos, amikor egy makacs szennyeződést kell eltüntetnie? Mindemellett biztosan Ön is érezte már, hogy egy-egy fertőtlenítőszeres padlótakarítást követően alig kapott levegőt, égett a torka és a szeme, valamint napokig nem lehetett eltávolítani kezéről a fertőtlenítőszer-szagot. A vegyszerek nem csak környezetére, hanem saját szervezetére is veszélyt jelentenek. Azonban van egy olyan eszköz, amely minden felmerülő kérdésére választ adhat: a gőztisztító.

 

Mire lehet képes a gőztisztító?

 

A gőztisztító segítségével nem csak vegyszermentesen oldhatja meg a takarítást, hanem hatékonyságának köszönhetően napokig nem kell foglalkoznia a ház tisztaságával. Mindemellett a takarítás ideje is lerövidül, és megerőltető volta is feledésbe merül a vízgőz segítségével. A vízgőz tulajdonságainak hála nem csak tisztítja a felületet, hanem egyaránt fertőtleníti is. 100 foknál magasabb hőfok segítségével távolítja el a makacs szennyeződéseket és a baktériumokat egyaránt, mindemellett szagtalanít is. A gőz használatát követően csupán egy száraz ronggyal vagy kendővel kell csupán áttörölni a felületeket és kész is van a takarítás.

 

A takarítás sokkal kisebb erőfeszítéssel, sokkal alaposabb lesz, így nem szükséges naponta vagy kétnaponta fertőtleníteni a lakást. A gőz jellegzetessége, hogy kis résekbe is könnyedén behatol, így az ön számára is elérhetetlen felületeket varázsolja tisztává és baktériummentessé.

 

Betegségek kialakulásának elkerülése

 

Olyan otthonokban, ahol nagy a család, kisgyerekekkel, valamint kisállattal rendelkezik, akkor nélkülözhetetlen az eszköz beszerzése. Sem a kisgyermekeknek, sem a kisállatoknak nem egészséges a vegyszert belélegezniük, vagy mondjuk a padlóra leesett étel segítségével a szervezetbe vinniük.

 

A felső légúti betegségekkel, asztmával vagy esetleges bőrbetegséggel - ekcémával - rendelkezők esetében is kifejezetten ajánlott a gőztisztító megvásárlása. Aki ekcémás, annak nem jó, ha vegyszerekkel érintkezik a bőre, mert súlyosbíthatja a tüneteket, aki pedig asztmás, annak szintén károsan hat a vegyszerek belégzése.

 

Amennyiben ön is szeretne beszerezni egy gőztisztító gépet, annak érdekében, hogy megkönnyítse dolgát a takarítás terén, akkor látogasson el a BestMarkt weboldalára, ahol kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb készüléket.

 

(x)

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>